Tarieven

Op de rekening vind je alle verrichtingen van de behandeling terug aan de hand van codes. Als er materiaal- en techniekkosten zijn berekend, staan deze apart vermeld. Behandelcodes waar de materiaal- en techniekkosten afzonderlijk berekend worden herken je aan het * achter de code. Materiaal- en/of techniekkosten worden 1 op 1 doorberekend. Je hebt op aanvraag het recht de inkoopfactuur van de gemaakte kosten in te zien.

De mondhygiënist(e) bepaalt in overleg met jou welke behandeling en welke daarbij behorende verrichtingen zij uitvoert. Verwacht de mondhygiënist(e) dat de behandeling meer gaat kosten dan 250 euro dan is zij verplicht om voor de behandeling een kostenbegroting te geven.

De overheid (in dit geval de NZa) heeft voor de verrichtingen het maximale tarief vastgesteld; meer mag een mondhygiënist(e) niet in rekening brengen.

Meer informatie over de tarieven vindt u op https://www.allesoverhetgebit.nl/
 

Direct Bellen: 0222 - 320104 Daarnaast kunt u ook op elk tijdstip mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.